SIS. TARINA

Vuonna 2008 sisarukset Anu ja Kaisa tekivät unelmistaan totta ja perustivat SIS. Deli+Café kahvilaketjun. Taustalla oli halu tarjota hyvää energiaa koko päiväksi: laadukkaita, mahdollisimman lähellä tuotettuja, terveellisiä sekä ennen kaikkea herkullisia aterioita ja delituotteita mukaan vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi.

Samojen periaatteiden mukaan SIS. Deliä pyöritetään tänäänkin yhdessä mahtavan henkilökunnan ja ihanien asiakkaiden kanssa.  Tervetuloa jatkossakin aamiaiselle tai brunssille, nappaamaan mukaan salaatin tai terveellisen smoothien. SIS. Deli tarjoaa pienen hyvä hetkeen sekä arkeen että viikonloppuun.

HYVÄÄ

Yhdessä asiantuntijoiden kanssa tarkkaan valitut ja testatut kiinnostavat, maukkaat ja terveelliset reseptit. Herkullinen ruoka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista, kotimaisia tuottajia suosien ja lisä- & säilöntäaineita välttäen.

TERVEELLISTÄ

Itsestään kannattaa pitää huolta ja tehdä se mahdollisimman helpoksi. SIS. Deli auttaa arjen pienissä hyvissä valinnoista. Vihannekset, hedelmät, marjat sekä kala ja kana – monet herkut ovat ainutlaatuisia ja täynnä hyvää.

HELPOSTI

SIS. Delistä saat annoksesi vaivattomasti ja nopeasti. Myös näppärästi mukaan niin työpaikalle, kotiin kuin matkallekin. Pakkaukset ovat pääsääntöisesti biohajoavia ja kaikessa toiminnassa ympäristön huomiointi on erittäin tärkeää.

SIS. ARVOT

EKOLOGISUUS

Pyrimme kaikessa toiminnassamme huomioimaan aina ympäristön edun. Käytämme ruokien pakkauksissa valtaosaltaan biohajoavaa materiaalia ja hankkimaan raaka-aineet läheltä.

LÄPINÄKYVYYS

On tärkeää tietää, mitä syö. On mukava tietää, mistä ruokaan käytetyt raaka-aineet tulevat. Haluamme toimia reilusti ja avoimesti. Jos on joku toimintaamme liittyvä asia, josta haluat tietää enemmän, ota yhteyttä!

UUDISTUMINEN

Maailma muuttuu ja me haluamme muuttua sen mukana. Haluamme vastata niihin tarpeisiin, joita asiakkaillamme on. Anna meille palautetta, jotta voisimme lunastaa lupauksemme entistä paremmin.

© SIS. Deli+Café 2018

sisdeli@sisdeli.fi