Hyvää, tuoretta ja terveellistä – helposti!

Vuonna 2008 teimme unelmistamme totta ja perustimme
SIS. Deli + Café- kahvilaketjun. Jätimme päivätyömme ja ryhdyimme yrittäjäksi. Halusimme tarjota hyvää energiaa koko päiväksi: laadukkaita, lähellä tuotettuja, terveellisiä sekä ennen kaikkea herkullisia aterioita ja delituotteita mukaan vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi.

Samojen periaatteiden mukaan pyöritämme SIS. Deliä tänäänkin yhdessä ihanan henkilökuntamme kanssa. On ollut hienoa huomata, että niin monet teistä jakavat periaatteemme. Tervetuloa meille jatkossakin – aamulattelle, brunssille, nappaamaan mukaan salaatin tai terveellisen välipalasmoothien – toivottavasti SIS. Delissä käynti on pieni hyvä hetki päivässänne!

HYVÄÄ ENERGIAA KOKO PÄIVÄKSI

On asioita, joihin uskomme. On arvoja, joista pidämme kiinni. Arki on täynnä pieniä valintoja.

HYVÄÄ

Olemme yhdessä asiantuntijoiden kanssa tarkkaan valinneet sekä testanneet kiinnostavat, maukkaat ja terveelliset reseptit. Herkullinen ruoka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Suosimme kotimaisia tuottajia ja maukasta luomua ja vältämme lisä- ja säilöntäaineita.

TUORETTA

Voit olla varma siitä, että tuotteemme ovat tuoreita ja raikkaita. Annoksemme valmistetaan päivittäin omassa keittiössämme omien reseptiemme mukaan.

TERVEELLISTÄ

Itsestään kannattaa pitää huolta eikä se ole edes vaikeaa. Kyse on pienistä arjen valinnoista. On olemassa paljon herkullisia raaka-aineita, jotka ovat myös superterveellisiä! Vihannekset, hedelmät, marjat – suomalaiset herkut ovat ainutlaatuisia ja täynnä hyvää.

HELPOSTI

Tuotteemme ovat valmiiksi pakattuja, jotta saisit tarvitsemasi mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti. Myös mukaan – työpaikalle, kotiin, matkalle. Olemme suunnitelleet annosten sisällön niin, että ne vastaisivat mahdollisimman hyvin tämän päivän ravintosuosituksia. Meidän mielestämme ansaitset hyvää myös kiireen keskellä!

ARVOT

Jokainen meistä voi muokata tulevaisuutta arkisilla valinnoilla, ja mekin pyrimme omassa toiminnassamme huomioimaan aina ympäristön edun. Käytämme ruokien pakkauksissa valtaosaltaan biohajoavaa materiaalia. Ja kun raaka-aineet tulevat läheltä ei niiden kuljetus rasita ympäristöä tarpeettomasti.

On tärkeää tietää, mitä syö. On mukava tietää, mistä ruokaan käytetyt raaka-aineet tulevat. Informaatiota löydät pakkauksistamme ja nettisivuiltamme. Haluamme toimia reilusti ja avoimesti. Jos on joku toimintaamme liittyvä asia, josta haluat tietää enemmän, ota yhteyttä!

Maailma muuttuu ja me haluamme muuttua sen mukana. Haluamme vastata niihin tarpeisiin, joita asiakkaillamme on. On varmasti monta asiaa, jotka voisimme tehdä toisinkin. Annathan meille palautetta, jotta voisimme lunastaa lupauksemme entistä paremmin.