Herkullista ja terveellistä kokoukseen!

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen yksi edistävä tekijä on terveellinen ruokavalio. Laadukkaista ja ravintorikkaista raaka-aineista valmistetut ateriat ja välipalat auttavat pitämään työvireen yllä.

Haluatko sinä tarjota vieraillesi ja / tai henkilökunnallesi herkullista, mutta terveellistä ja energisoivaa kokouspurtavaa? SIS. Deli + Cafén idea on yksinkertainen: Hyvää, tuoretta ja terveellistä – helposti! Tämän saman helppouden ja ruoan laadukkuuden haluamme tarjota myös yritysten ja palaveritarjoilusta vastaavien käyttöön.

SIS. Delin tuotteet on pakattu biohajoaviin tai kierrätysmateriaalista valmistettuihin pakkauksiin, jotta niiden esillepano olisi mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta.

Nyt myös kokoustarjoilun tilaaminen on tehty entistä helpommaksi – SIS. Deli + Cafén verkkokaupasta tilaat helposti haluamasi tarjoilun. Tuotteet voit joko noutaa myymälästämme tai tilata SIS. Delin kuljetuspalvelun (pääkaupunkiseutu).

Mikäli olet kiinnostunut avaamaan yrityksellesi laskutustilin, olethan ystävällisesti yhteydessä meihin: sisdeli@sisdeli.fi.

Tutustu tuotteisiin ja tilaa suoraan verkkokaupastamme!

VERKKOKAUPPAAN >