SIS. DELIN DETOX-Ohjelmat

SIS. Delin hyvän olon detox on asiantuntijoiden kanssa tarkoin suunniteltu ruokaohjelma, jonka avulla voit puhdistaa ja ravita kehosi sekä mielesi!

Kokonaisuuden rakentamisen lähtökohtana ovat opit mm. kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta sekä naturopaattisesta ja funktionaalisesta ravitsemustieteestä yhdistettynä kotimaisen luonnon tarjoamiin raikkaisiin antimiin sekä terveysjärjestöjen suosituksiin. Ohjelman aikana voit syödä herkullista ruokaa ilman näläntunnetta.

Tuotteet voit noutaa SIS. Delin Helsingin myymälöistä, vaikkapa parin päivän ateriat kerralla. Ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua ja voit kokeilla tuotteita yksittäinkin. Suosittelemme kuitenkin Detox-passin (278 €) hankkimista. Sillä saat 14 ateriaa ja 28 välipalaa eli seitsemän päivän ateriat. Lisäksi passin ostajat saavat aloituslaatikon, jossa infoa detox-ohjelmasta sekä puhdistavia, päivän aloitukseen sopivia erikoistuotteita.

Oivan jatkon viikon ohjelmalle tarjoaa Koti-detox –paketti, kts. alla.

SIS. DELIn hyvän olon detox

Nykyaikaisen detoxin tarkoitus ei ole elimistön rankka ja äkillinen puhdistaminen vaan pikemmin sisäelinten toiminnan tehostaminen ravitsemalla niitä ja antamalla niille työrauha. Kehon puhdistuessa olo kevenee, energisoituu ja pienet terveysongelmatkin voivat saada helpotusta. Sisäisen puhtauden myötä ihosta tulee kuulakkaampi, silmät kirkastuvat ja vartalosta tulee luonnollisen kaunis.

Mikäli olet stressaantunut, haluat hellästi puhdistaa kehoasi kuona-aineista tai ottaa hypyn kohti terveellisempää elämäntapaa, mutta olet liian kiireinen tekemään itse terveellisiä ruokia, on ohjelma kuin sinulle tehty! Saat ohjelman myötä paljon lisäinfoa terveellisestä ravinnosta ja henkilökohtaisen kokemuksen siitä, miten ruoalla on mahdollisuus vaikuttaa omaan oloon ja jaksamiseen. Kyseessä on siis täysin uudenlainen tapa pitää itsestään hyvää huolta – helposti, herkullisesta ruoasta nauttien! Energisyyden lisääntyminen ja hyvänolontunne palkitsevat varmasti!

Ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua. Lisätietoja täältä ja facebookistamme sitä mukaan kun ohjelma tarkentuu.

Koti-Detox

Smoothie

Mikä koti-detox?

SIS. Delin koti-detox on Sinulle, joka haluat tehdä puhdistavan ja energisoivan 10 päivän detox-kuurin itse valitsemanasi ajankohtana ja opetella samalla valmistamaan terveellistä ja puhdistavaa ruokaa. Ohjelma noudattaa samaa ideologiaa kuin SIS. Delin suositut ”täyden palvelun” detox- ohjelmat eli kehoa ja mieltä puhdistetaan, kevennetään ja energisoidaan syömällä maukasta, ravinnerikasta ruokaa ilman nälän tunnetta.

Mitä koti-detox sisältää?

Paketti sisältää kaikki ohjelmaan tarvittavat mehut, teet, välipalat, resepteihin tarvittavat kuivat aineet ja super-foodit. Tämän lisäksi saat paljon tietoa detoxista, tarkat päiväkohtaiset ohjeet ja ostoslistat puhdistavia aterioita varten sekä runsaasti vinkkejä oman hyvinvointisi ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Vain tuoretuotteet (lihat kalat, vihannekset ja hedelmät) ohjelmaan hankitaan itse. Kaikki tarvittavat tuotteet ovat sellaisia, joita löydät helposti lähikaupastasi.

Miten tilaan koti-detox paketin?

Paketti on saatavilla läpi koko vuoden sekä myymälöistämme että postitse / kotiin kuljetettuna. Tee tilaus myymälässämme tai osoitteeseen: if.iledsis@asiakajuna ja toimitamme paketin toivomaasi myymälään.

Paketin hinta 195 EUR (sis. alv) + mahdolliset postitus- / toimituskulut. Paketin voit maksaa joko myymälässä noudon yhteydessä tai tilillemme (SIS. Delicatessen Oy / 174530-48548 / IBAN: 9217453000048548).

Detox ohjelmiin osallistuneiden kommentteja

”Koko konsepti on todella loistava, kaikki on tehty asiakkaalle niin helpoksi kuin mahdollista ja nimenomaan sitä tässä oravanpyörässä pyöriessä kaipaakin. Ruuat olivat jälleen ihania makuelämyksiä, nautiskelin joka suupalasta.”

”Tuhannet kiitokset mahtavasta ohjelmasta. Olo on mainio ja energinen ja tästä on nyt tosi hyvä jatkaa terveellisten elämäntapojen parissa! Tuntuu, että olen päässyt pois kauheasta sokeririippuvuudesta ja enää ei edes tee mieli samalla tavalla syödä makeaa.”

"Helppo tapa syödä terveellisesti - ja oikeastaan ainoa, omassa elämäntilanteessani. Oli kiva elää kaksi viikkoa tuntematta huonoa omaatuntoa syömisestä ja käyttämättä aikaa ruuanlaittoon."

"Ehdoton etu oli, että tuotteet toimitettiin kotiin ja että kaikki oli valmiina. Itse tehtynä kohdallani ei tällainen toimisi."

"Ohjelman vahvuuksia ja syitä tehdä se uudelleen ovat mielestäni aterioiden selkeä rytmitys, kekseliäät reseptit ja tutustuminen itselle vieraampiin ruoka-aineisiin. Ohjelma on kannustanut miettimään omia ruokailutottumuksiaan ja saanut lisäämään kasviksia aterioille ja vähentämään turhien sokerien ja mm vehnäjauhojen käyttöä. Myös juomisen rajoittaminen aterioiden yhteydessä on selkeästi parantanut ruuansulatukseni toimintaa."

"En muista milloin viimeksi olisin elänyt kaksi viikkoa ilman närästystä, vatsakipuja, turvotusta. Sellaisetkin kuin paprika ja banaani eivät yllättäen närästäneet. Olo oli ihanan kevyt. Laihduin kaksi kiloa vaikka söin määrällisesti enemmän kuin normaalisti. Säännöllinen ruokailu on selkeästi vastaus liika kilojen karistamiseen."

"Ensimmäiseen kertaan kahteenkymmeneen vuoteen nukuimme aamulla pommiin, uni oli niin syvää, että emme heränneet kellon soittoon..."

"On tämä ihmeellistä, tämä syöminen. Ihan kuin olisi keksinyt uuden asian elämässään. Todella tyytyväinen olen ollut, suurkiitos teille kun lähditte toteuttamaan tätä."

"3 ja 1/2 kiloa pudonnut ja olo on todella loistava!”